BEREIDINGSWIJZE KAART

TZATSIKI 5.00

TARAMA 6.00

TIROPITA 7.00 “4 min oven “

BEIGNET VAN COURGETTEN 7.00 “ 4 min oven”

DOLMAS 6.50

LAMSKROON 3 STUKS 12.00

SCAMPI LOOK 9.00

VARKENSPIESJES – TZATSIKI-PITTA BROOD “4 min oven”

KEFTEDES – MUNT 9.00

KINGKRAB 120 GR 17.00 “3 min oven “ checken dat de boter goed gesmolten is

GRIEKSE SALADE 9.50

HALLOUMI 7.00 “2 min oven”

HOOFDGERECHTEN

MOUSSAKA 16.50  “15 min oven “

KINGKRAB/AARDAPPELEN/BOTER /LOOK  31.00 “ idem voorgerecht

YOUVETSI 19.00 ”15 min oven”

ZEEBAARS-TOMATENSALSA-KRUIDEN-SEIZOENSGROENTEN 21.00 5” min oven “

FILET PUR – GRIEKSE SALADE -TZATZIKI – ROZEMARIJNAARDAPPELEN 23.50

LAMSKROON- GRIEKSE SALADE – ROZEMARIJNAARDAPPELEN 24.00